Buđenje ženske energije

Womb Blessing usklađivanje – Buđenje Ženske energije je transformirajuće iskustvo koje inicira duboke duhovne promjene u životu žene. Ova prekrasna i nježna energija budi u ženi  veće razumijevanje njezine ženstvenosti, kako bi imale hrabrost za izražavanje svoje istinske prirode. Budi žensku sposobnost voljenja, čisti i iscjeljuje stare obrasce i blokade ženskog nasljeđa i prošlosti, pomaže u prihvaćanju sebe i jačanju ljubavi prema sebi. Dovodi do iscjeljivanja na svim razinama ženskog postojanja: tjelesnoj, emocionalnoj, mentalnoj i duhovnoj. Na taj način nas osnažuje da s više mudrosti, sigurnosti, unutarnjeg mira i ljubavi prolazimo kroz životne izazove.

Blagoslov maternice se može primati više puta, ali je potrebno da prođe jedan mjesečni ciklus (lunarni ili menstrualni) između dva primanja.

Trudnice mogu primati Blagoslov do sredine trudnoće.

 

Womb Healing – Uravnoteženje Ženske energije je podržavajuće iskustvo, osmišljeno da napuni energijom i nježno očisti blokade četiri arhetipa koji već postoje u životu žene. Iscjeljivanje pomaže stvaranju uravnoteženog i skladnog toka energije kroz energetske centre i arhetipove.

Iscjeljivanje maternice, može se raditi češće, i to: kada je ženi potrebna dodatna pomoć i čišćenje između dva Blagoslova maternice ili kad žena nije spremna za primanje Blagoslova maternice.

Trudnice mogu primati tretman iscjeljivanja maternice u drugoj polovici trudnoće.