Tečaj Barsa

Kako bi bilo da imate više lakoće i radosti u svom životu?
Kako bi bilo da stanete u svoj potencijal i kreirate sve s lakoćom, kako bi vaše veze, karijeru, novac, tijelo…  očistili od starih bolnih emocija, obrazaca i svega drugog, čime ste preopteretili svoj život?


Za to postoji Access Bars®!!!

Prvi tečaj u Accessu je Bars®.

Znate li da postoje 32 točke na vašoj glavi koje sadrže sve misli, vjerovanja, emocije i razmišljanja koje ste pohranili u bilo kojem životu?  Kada ove  točke nježno  dodirujete, one  djeluju kao da poništavate stare  datoteke  pohranjene u  vašoj podsvijesti i životu.  One snažno  i  lako  otpuštaju  blokade  koje nosite u sebi.

Barsi  vam  omogućavaju  da  povećate  lakoću, radost, obilje i svjesnost koji su vam dostupni u vašem životu.  Čak  vam  mogu  pomoći  kod  nesanice, bolova u tijelu, depresije,  stresa,  ovisnosti, tjeskobe,  bolje koncentracije,  iscrpljenosti i još puno toga…

Prilikom  primanja  Barsa,  u najgorem  slučaju,  osjećat ćete se  kao  nakon  najbolje masaže, dok se u najboljem slučaju, cijeli vaš život može promijeniti!

Nakon završene radionice postajete BARS PRAKTIČAR i osposobljeni ste davati Bars® tretmane.

Na radionici, 2 puta ćete dati i 2 puta primiti Bars, te dobiti Priručnik zajedno sa grafičkim prikazima glavnih točaka na glavi.

DOBRODOŠLI SVI – mladi, stari, djeca i odrasli !!!

Preduvjeti: nema ih

Voditelj tečaja: Branka Belašić (Hrvatska)

Prijave su obavezne!