Želite li naučiti Access Bars?

24.03. Ladeti 17, Ičići, Opatija, Hrvatska
od 10:00 do 18:00 h

Prijavite se na Facebook eventu

Kako bi bilo da imate više lakoće i radosti u svom životu?
Kako bi bilo da stanete u svoj potencijal i kreirate sve s lakoćom, kako bi vaše veze, karijera, novac, tijelo… očistili od starih bolnih emocija, obrazaca i svega drugog, čime ste preopteretili svoj život?

Za to postoji Access Bars®!!!

Prvi tečaj u Accessu je Bars®. Znate li da postoje 32 točke na vašoj glavi koje sadrže sve misli, vjerovanja, emocije i razmišljanja koje ste pohranili u bilo kojem životu? Kada ove točke nježno dodirujete, one djeluju kao da poništavate stare datoteke pohranjene u vašoj podsvjesti i životu. One snažno i lako otpuštaju blokade koje nosite u sebi.

Barsi vam omogućavaju da povećate lakoću, radost, obilje i svjesnost koji su vam dostupni u vašem životu. Čak vam mogu pomoći kod nesanice, bolova u tijelu, depresije, stresa, ovisnosti, bolje koncentracije, tjeskobe, iscrpljenosti i još puno toga..

U najgorem slučaju osjećat ćete se kao nakon najbolje masaže, a u najboljem slučaju vaš cijeli život se može promijeniti!

Nakon završene radionice postajete BARS PRAKTIČAR i osposobljeni ste davati Bars tretmane.

Na radionici, 2 puta ćete dati i 2 puta primiti Bars, te dobiti Priručnik zajedno sa grafičkim prikazima glavnih točaka na glavi.

DOBRODOŠLI SVI – mladi, stari, djeca i odrasli !!!

Preduvijeti: nema ih

Voditelj tečaja: Branka Belašić (Hrvatska)

Sve prijave i informacije su dostupne na broj:

+385 91 336 0699 Branka Belašić ili na mail
branka.belasic@ri.t-com.hr