Intuicija

intuicija

Intuicija je naš unutarnji glas koji dolazi iz dubine naše duše, odnosno, to je naša unutarnja mudrost. Problem je što mi taj unutarnji glas rijetko slušamo, a kad ga i čujemo, obično ga zanemarujemo i smatramo nevažnim, dok se kasnije pitamo zašto nismo slušali sebe.

Koliko puta ste se našli u situaciji da donosite velike i važne životne odluke –  da li ostati na ovom poslu ili prihvatiti novi; da li se preseliti u drugi grad/državu ili ostati; da li je osoba sa kojom sam ona prava…?

Da li smo u takvim situacijama donijeli odluku slušajući našu intuiciju ili glas razuma?

Nažalost, svaki put kad odbacimo glas duše, mi odbacujemo naše unutarnje vodstvo, našu intuiciju. Poruke  koje najčešće dolaze iz našeg nesvjesnog uma potiskujemo, a odluke donosimo oslanjajući se na logički um, koji nas obično vodi u krivom smjeru.

Prepoznavanje pravog puta, kao i donošenje pravih odluka kroz slušanje sebe, vrlo lako ćete naučiti i postići kroz razne vježbe koje se rade na tečaju, poput čitanja energije predmeta, kristala, fotografija, intuitivnog govora i još puno toga…Na radionici ćete naučiti kako prepoznati na koji vam način Vaša intuicija šalje poruke, kao što ćete steći sigurnost da su poruke koje Vam šalje Vaša duša one prave.

Cijena tečaja je 600,00kn, a broj polaznika tečaja ograničen na 8 osoba.

Predbilježbe su obavezne.