Iscjeljivanje

Iako su me alternativa i prirodni načini rješavanja zdravstvenih tegoba interesirali od kad znam za sebe, trebalo mi je puno vremena da skupim hrabrost i samostalno krenem tim putem.

Ako ne računam te prve samostalne oblike istraživanja i primjenjivanja alternative koji su počeli još u srednjoj školi, onda mogu reći da sam „zvanično“ zakoračila tim putem kroz Reiki  1994 g. Razne životne okolnosti i potreba da shvatim zašto mi se neke stvari događaju, pa i ponavljaju, otvarale su me za nova učenja i proširivanja znanja, a to traje i danas. Tek kad sam osjetila da sam stekla dovoljno znanja i iskustva, otvorila sam Obrt za uslužne djelatnosti 2005 g, tako da mogu pomagati drugima, kao što sam i sebi.

Sve načine iscjeljivanja koje koristim u svome radu, prvo sam primijenila na sebi, pa sam tako kroz vlastita iskustva, a kasnije i kroz rad sa klijentima stekla dodatna saznanja koja mi pomažu da svakom klijentu pristupim individualno i prilagodim iscjeljivanje njegovim potrebama.

Predstavljam vam sljedeće načine iscjeljivanja koje koristim u svom radu:

REIKI – univerzalna kozmička energija, a koristi se za smanjenje stresa, za relaksaciju, ali i za iscjeljivanje. Reiki diže našu životnu energiju i dovodi nas do uravnoteženja. Uči nas da prihvatimo to što jesmo i da unutar onog što smo dobili rođenjem pronađemo i ostvarimo optimum sretnog života. Reiki nam daje mogućnost da se oslobodimo onih bolnih emocija i obrazaca koji su nas doveli do bolesti. Sa završenim  I i II stupanjem, radim iscjeljivanje Reiki energijom polaganjem ruku direktno na klijenta, ali i  na daljinu.

REKONEKCIJA – rekonektivnim iscjeljenjem postiže se balans na duhovnoj, mentalnoj, emocionalnoj i fizičkoj razini. Rekonekcija ima posebnu frekvenciju energije i u ovoj terapiji osoba ne mora reći praktičaru zašto je došla na terapiju, jer energija sama po sebi vrši iscjeljivanje koje je klijentu potrebno. Energija sama vrši dijagnostiku, sama određuje prioritete iscjeljivanja i način odvijanja tretmana, tako da nema mogućnosti za greške. Također, rekonekcija nam pomaže da probudimo potencijale koje nosimo u sebi i da ih sa lakoćom razvijamo na svim zonama života.

ACCESS CONSCIUOSNESS  obuhvaća različite oblike i procese iscjeljivanja. U početku sam započela samo sa  tretmanima, a kasnije sam stekla licencu voditelja Barsa kojom uz tretmane sad mogu druge podučavati kako se primjenjuje ova tehnika iscjeljivanja.

U okviru ACCESS CONSCIUOSNESS  tehnike, koristim sljedeće oblike i procese iscjeljivanja:

BARS je tehnika koja koristi  32 točke na glavi u kojima su pohranjene naše misli, ideje, vjerovanja, razmatranja, osjećaji i stavovi za koje mislimo  da su važni u životu.  Bars tehnika djeluje na sve to kao tipka „Reset“  na računalu. Kao da smo  „Hard disk“ u našoj glavi na kojem je pohranjeno cijelo naše poimanje života, sa  pokretanjem Barsa, izbrisali  stare datoteke, tako da njihov sadržaj nestaje iz našeg života, a na njihovo mjesto postavljaju se nove, koje će olakšati daljnji put kroz život.

NULA POSTO TRAUME se kao tehnika  primjenjuje  kod traume koja se stalno ponavlja. Kad se naviknemo na bol s kojom živimo i smanjenu funkciju tog dijela tijela, nastavljamo svakodnevne aktivnosti i  ne razmišljamo kako na taj način tijelu uzrokujemo dodatnu traumu. Ovim oblikom iscjeljivanja poništavamo traumu “zaključanu” u nekom dijelu tijela, kao i  traumatično iskustvo koje kreira bol. Može se koristiti i kod iscjeljivanja sportaša, ali i osoba koje rade fizički intenzivne, naporne poslove.

SUSTAVI TROSTRUKOG SEKVENCIRANJA tehnika je koja se  također  odnosi na iscjeljivanje šoka i traume, ali na drugi način. Ukoliko  se radi o izuzetno jakoj emocionalnoj ili fizičkoj traumi, po kojoj osoba kasnije određuje svoj život (npr.  život prije ili poslije nesreće, razvoda, gubitka voljene osobe i sl.), može se dogoditi da prođe mnogo vremena, a mi nikako da “izađemo” iz šoka koji smo doživjeli i stalno se vraćamo, stalno pričamo i živimo kao da se sve dogodilo jučer, pa to s vremenom postane opsesija, a tijelo stalno proživljava istu bol i ne može se iscijeliti . Ovim tretmanom, radi se na otpuštanju traume i vraćanje osobe u normalu svakodnevnog života.

STANIČNO PAMĆENJE je tehnika iscjeljivanja traume nastale  padom,  prijelomom ili operacijom, ali i  ukoliko postoji  bol u nekom dijelu tijela.  Ovim tretmanom se može ući u točku nastanka bola i raditi na staničnom pamćenju. Iscjeljivanje  otključava traume i vraća stanice tijela u prirodno stanje prije nastanka traume.

MTVSS (Molekularni sustav terminalnog valentnog osipanja) predstavlja tehniku iscjeljivanja koja pojačava rad imunološkog sustava, olakšava funkcioniranje tijela tijekom vježbi ili jačih fizičkih napora i ublažava tegobe u različitim dijelovima tijela.  Konzumiranjem stranih elemenata, smanjuju se  valencije kojima molekule prianjaju jedna uz drugu i napuštaju tijelo kroz probavni sustav što uzrokuje remećenje prirodnih procesa, starenje, slabljenje i molekularnu dezintegraciju vašeg tijela. Ovom se tehnikom taj proces vraća u prirodnu ravnotežu.

ENERGETSKI FACE LIFT predstavlja iscjeljivanje znakova starenja koje stres i životni napori ostavljaju na našem licu i tijelu.  Ovo je  proces koji preokreće znakove starenja na licu i stvara sličan učinak kroz cijelo tijelo. Promjena koja se događa je duboka i ona  dolazi iznutra, bez primjene bilo kakvih aparatura ili dodatnih sredstava, a  rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana.

SHAMBALA 13D predstavlja multi-dimenzionalni sustav iscjeljenja kojim djelujemo na fizičko tijelo i duhovni rast, a moguće je iscjeljivati situacije iz prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Također se radi polaganjem ruku na klijenta, ali i na daljinu.

BUĐENJE ŽENSKOG PRINCIPA – WOMB BLESSING I WOMB HEALING – ovo je prekrasan, nježan, ali moćan sustav buđenja, transformacije i iscjeljivanja ženske energije. To je put povratka istinskoj ženstvenosti, otvara žene prema Božanskom Ženstvu na dubljoj razini, podiže njihovu vibraciju, budi blokirane ili uspavane aspekte četiri ženska arhetipa. Pomaže ženama da postupno iscijele i uravnoteže obrasce i blokade unutar njihove cikličke prirode. Usklađivanje sa ženskom energijom vraća prirodnu čistoću i ljepotu, bogatstvo i ljubav, kreativnost, te mudrost i snagu. Razrješava nas prošlosti, ograničavajućih očekivanja, krivnje i povrede te oslobađa radost duše i izražavanje ženske moći i ljepote.